Menu

Pravno obvestilo

Pravno obvestilo za uporabnike spletne strani Kamini-Klemenc.si

1.

Vsebine naših spletnih strani so informativne. Podjetja ne prevzemajo odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršnokoli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena zaradi uporabe objavljenih informacij. Uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Z vzdrževanjem vsebin spletnega mesta poskušamo zagotavljati točnost in ažurnost objavljenih podatkov, vendar žal ne moremo jamčiti in prevzeti odgovornosti za njihovo točnost in celovitost.
Kljub temu se trudimo, da bi bile informacije kar se da točne, a vas kljub temu prosimo, da se pred nakupom o natančnih podatkih pozanimate pri nas v salonu, nas pokličete ali se pozanimate direktno pri proizvajalcu.

2.

Pridržujemo si pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin spletnih strani brez predhodnega opozorila in ne prevzemamo odgovornosti za kakršnekoli posledice takšnih sprememb.

3.

Podjetje spoštuje zasebnost svojih uporabnikov. Podatki o uporabnikih ne bomo posredovali tretjim osebam. Z uporabo spletne strani soglašate, da se podatki, ki jih oddate na spletnih strani preko spletnih obrazcev ali elektronske pošte lahko uporabljajo tudi za marketinške namene našega podjetja.

4.

Podatki in slikovno gradivo na spletni strani je last podjetja Interdim in posameznih proizvajalcev, ki jih naše podjetje zastopa ali trži njihove proizvode.

5.

Stranka z uporabo ponudnikovih storitev potrjuje, da je seznanjena s celotno vsebino teh splošnih pogojev in da jih v celoti sprejema.