Menu

 

REVOLUCIONARNI TOPLOVODNI KAMINSKI VLOŽEK- AQUALITE

 

Visoko kakovostni  toplovodni kaminski vložek za hiše z majhnimi toplotnimi izgubami BEF AQUALITE ima vgrajeno trojno steklo kot standard  in inovativen sistem izpiranja stekla, ki ga sestavlja notranje hlajenje kaminskega stekla. S tem je zagotovljen minimalen prenos toplote skozi steklo v prostor, v katerem je postavljeno, in povečana zmogljivost prenosnika toplote. Zahvaljujoč tej rešitvi je tudi steklena površina kamina občutno hladnejša in varna za otroke.

Inovativna rešitev zasnove toplovodnega toplotnega izmenjevalnika zagotavlja najučinkovitejši odvod toplote in hkrati bistveno olajša čiščenje peči. S tem odpade potreba po vgradnji revizijske odprtine v dimovodu.

 

Kurišče kaminskih vložkov je obloženo z masivnim slojem posebnega akumulativnega materiala Carcon, ki  ga je  razvilo podjetje BEF.  Ta obloga prispeva k visoki učinkovitosti zgorevanja in visoki čistosti. Ima odlične akumulacijske in trdnostne lastnosti in tako zagotavlja popolno gorenje lesa. Telo kaminskega vložka je prekrito s toplotno izolacijo.

 

Ti toplovodni kaminski vložki izpolnjujejo najstrožje evropske emisijske standarde in imajo enega najvišjih izkoristkov zgorevanja na trgu. Hkrati so opremljeni s hladilno zanko, ki zagotavlja varnost pri ogrevanju.

 

Ti kamini so najboljši med toplovodnimi kaminskimi vložki za varčne hiše. Naši kamini BeF Aqualite lahko ogrejejo hišo za nizko ceno in hkrati ustvarijo toplino udobja doma.ž

Več na www.kamini-klemenc.si